Pedacom Logo

Meistä

Pedacom on työyhteisöjen viestintä- ja vuorovaikutusosaamisen yritys, joka on perustettu 1996. Asiakkaamme ovat suomalaisia yrityksiä ja julkisia toimijoita.

Pedacomin koulutus- ja konsultointipalvelut perustuvat viestintä- ja käyttäytymistieteelliseen sekä pedagogiseen tutkimus- ja asiantuntijatietoon. Pedacom toimii yhteisöllisesti. Järjestämme asiakkaillemme osaajia laajasta kouluttajaverkostostamme ja suunnittelemme koulutuksemme tiimityönä. Kaikki osaajamme ovat kokeneita työyhteisöviestinnän ja viestintätaitojen asiantuntijoita.

Pedacomin koulutus- ja konsultointimenetelmät ovat pitkälle kehitettyjä, vuorovaikutteisia ja aktivoivia. Kaikki palvelumme kohdennetaan aina yrityksen ja sen osaajien tarpeisiin. Pedacomin palvelut ovat saaneet kiittävää palautetta koko 25-vuotisen historiansa aikana. Asiakkaamme ovat kaiken kokoisia suomalaisia yrityksiä ja julkisia toimijoita.

Pedacomin toiminnasta vastaavat ja sitä koordinoivat toimitusjohtaja Katariina Uitto ja koulutuspäällikkö Janne Niinivaara. He myös kouluttavat ja konsultoivat itse aktiivisesti.

Katariina Uitto

Katariina Uitto

Katariina on Pedacomin toimitusjohtaja ja perustaja. Hän on kouluttanut viestintää lukuisissa yrityksissä ja organisaatioissa yli kahdenkymmenenviiden vuoden ajan.

Katariina on pohjakoulutukseltaan viestintätieteiden filosofian maisteri. Lisäksi hänellä on sekä pedagoginen että ammattijohtajan pätevyys. Katariina on parhaillaan digipedagogisen alan väitöskirjatutkijana Tampereen yliopistossa sekä yksikön esimiehenä että puheviestinnän opettajan Helsingin yliopistossa.

Katariinan erityinen perehtymisala on asiantuntijan vuorovaikutusosaaminen erilaisissa konteksteissa. Kouluttajana Katariina on sekä analyyttinen että lämmin ohjaaja, jonka ohjausote luo hedelmällisen ympäristön viestintätaitojen ja vuorovaikutusosaamisen kehittymiselle.

katariina.uitto(at)pedacom.fi

Janne Niinivaara

Janne Niinivaara

Janne vastaa Pedacomissa koulutustuotteiden kehittämisestä. Hän toimii myös asiakas- ja kouluttajaverkoston yhteyshenkilönä.

Janne on pohjakoulutukseltaan viestintätieteiden filosofian maisteri. Lisäksi hänellä on sekä pedagoginen että johtamisen hallintotieteellinen pätevyys. Janne on parhaillaan johtamisvuorovaikutusen väitöskirjatutkijana Lapin yliopistossa sekä digipedagoginen asiantuntija Helsingin yliopistossa.

Janne on pidetty ja ihmisläheinen kouluttaja, joka hyödyntää monipuolisia ja tuoreita menetelmiä koulutustyössään. Häntä on kiitelty mukaansatempaavasta, energisestä ja osallistavasta tavasta käsitellä vaativiakin vuorovaikutuksen kysymyksiä.

janne.niinivaara(at)pedacom.fi