Pedacom Logo

Pedacom Oy
Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi 15.10.2020

1. Yleistä

Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Pedacom Oy. Verkkosivuston käyttäminen edellyttää näiden käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt käyttöehdot. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, sinun ei tule käyttää verkkosivustoamme.

Pedacom Oy voi tarkistaa ja päivittää käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Pyydämme tarkistamaan säännöllisesti verkkosivustolle julkaistut käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö merkitsee sitä, että hyväksyt myös mahdolliset muutokset käyttöehdoissa.

2. Sivujen käyttäminen

Verkkosivusto ja sen sisältö on tarkoitettu Pedacom Oy:n asiakkaille sekä yrityksemme toiminnasta kiinnostuneille henkilöille. Rajoitamme verkkosivujen käyttöä kieltämällä seuraavat toimenpiteet sivuillamme:

  • Verkkosivujen tai niiden sisällön kopioiminen ilman Pedacom Oy:n kanssa tehtyä sopimusta.
  • Tiedonlouhintarobottien tai vastaavien tiedonkeruu- tai poimintamenetelmien käyttäminen.
  • Verkkosivuston tai sen sisällön manipuloiminen tai muun kehystys- tai vastaavan - navigointitekniikkaa käyttäminen.
  • Pedacom Oy:n tuotteen tai palvelun tilaaminen tai tilaamisen peruminen toiselle osapuolelle, jollei kyseinen osapuoli ole nimenomaisesti valtuuttanut tekemään niin.

3. Immateriaalioikeudet

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat materiaalit kuuluvat Pedacom Oy:lle ja sen lisenssinantajille, ja niitä suojaavat immateriaalioikeuksia koskevat lait, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, nimet, Internet-verkkotunnukset ja muut vastaavat oikeudet. Ellet ole tehnyt erillistä sopimusta, Pedacom Oy:n kanssa, materiaalien muu käyttö ilman Pedacom Oy:n kirjallista lupaa on kielletty.

4. Tavaramerkit

Pedacom Oy:n sekä muun sivustolla olevan tuotteen tai palvelun nimi tai iskulause ovat Pedacom Oy:n ja sen toimittajien tai lisenssinantajien tavaramerkkejä, eikä niitä saa kopioida, jäljitellä tai käyttää kokonaan tai osittain ilman Pedacom Oy:n tai asianomaisen tavaramerkin haltijan etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Lisäksi sivuston ulkoasu, mukaan lukien kaikki sivun otsikot, mukautetut grafiikat, painikekuvakkeet ja skriptit, ovat osa Pedacom Oy:n tavaramerkkiä, eikä niitä saa kopioida, jäljitellä tai käyttää kokonaan tai osittain ilman erillistä kirjallista lupaa. Kaikki muut sivustossa mainitut tavaramerkit, rekisteröidyt tavaramerkit, tuotenimet ja yritysten nimet tai logot ovat omistajiensa omaisuutta. Viittaukset tuotteisiin, palveluihin, prosesseihin tai muihin tietoihin kauppanimillä, tavaramerkeillä, valmistajilla, toimittajilla tai muuten eivät merkitse tai tarkoita, että me suosittelemme tai sponsoroimme niitä.

5. Tietosuoja

Pedacom Oy on sitoutunut kunnioittamaan asiakkaidensa yksityisyyttä. Tutustu verkkosivustojen tietosuojaselosteeseemme.

6. Linkitetyt verkkosivustot

Tämä verkkosivusto saattaa tarjota avuksesi linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Linkkien sisällyttäminen ei tarkoita, että Pedacom Oy valvoo tai tukee näitä sivustoja. Pedacom Oy ei ota vastuuta näistä verkkosivustoista tai niiden kautta saatavissa olevien tietojen, sisällön, tavaroiden tai palvelujen käytöstä tai käyttämiseen liittyvistä vahingoista tai menetyksistä.

7. Internet-ohjelmistot tai tietokonevirukset

Internetin teknisistä vaikeuksista johtuen Internet-ohjelmisto- tai siirto-ongelmat voivat tuottaa epätarkkoja tai puutteellisia kopioita tällä verkkosivustolla olevista tiedoista. Tietokonevirukset tai muut tuhoavat ohjelmat saattavat myös latautua vahingossa tältä sivustolta. Pedacom Oy ei ole vastuussa mistään ohjelmistoista, tietokoneviruksista tai muista tuhoisista, haitallisista tiedostoista tai ohjelmista, jotka voivat saastuttaa tai muuten vaikuttaa tietokoneesi tai muun omaisuutesi käyttämiseen tämän sivuston käytön tai selaamisen vuoksi.

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen verkkosivustomme tietosuojaselosteeseen, otathan meihin yhteyttä info(at)pedacom.fi